ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για οικονομικές διαφορές μεταξύ Αλβανών οφείλεται σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης που διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα Δευτέρας στο Γέρακα, μεταξύ δύο ομάδων οπλισμένων με μαχαίρια και πιστόλια, κατά την οποία τραυματίστηκαν τρεις Έλληνες και τρεις Αλβανοί, όλοι νεαρής ηλικίας.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, το επεισόδιο ουδεμία σχέση έχει με το περιστατικό στις Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου -όπου σκοτώθηκε χθες Κυριακή σε ένοπλη συμπλοκή με Αλβανούς αστυνομικούς ο 35χρονος Βορειοηπειρώτης Κωνσταντίνος Κατσίφας- αλλά ξεκίνησε από μια φιλονικία μεταξύ δύο Αλβανών για οικονομικές διαφορές.
Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από μαρτυρίες που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, χθες το μεσημέρι, ο ένας από τους Αλβανούς, μαζί με άλλους δύο, μετέβησαν σε κατάστημα στον Γέρακα για να πάρουν χρηματικό ποσό που του χρωστούσε ομοεθνής του, που εργάζεται εκεί.
Έγινε φιλονικία που κατέληξε σε καβγά, κατά τον οποίο οι τρεις Αλβανοί ξυλοκόπησαν τον ομοεθνή τους.
Τα ξημερώματα όμως, ο παθών, μαζί με συνεργούς του, συναντήθηκαν με τους δράστες του ξυλοδαρμού και άλλα άτομα, για να λύσουν τις διαφορές τους και συνεπλάκησαν με μαχαίρια και πιστόλια, στην συμβολή των οδών Δομοκού και Γέρακα.























































