ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Σμπώκος,


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκρηξη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σε κτίριο που ανήκει στην αδερφή του καταδικασμένου για υπόθεση με τις μίζες Γιάννη Σμπώκου, πρώην στενού συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Πρόκειται για τη δεύτερη βομβιστική ενέργεια στο εν λόγω κτίριο μέσα σε δύο μήνες. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 03.50 στη διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη και Κύπρου, προκαλώντας μόνο ζημιές στο κτίριο και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ είναι η δεύτερη βομβιστική ενέργεια
Στο ισόγειο του διώροφου κτιρίου βρίσκεται το εστιατόριο La Scala και στον πρώτο όροφο το διαμέρισμα στο οποίο διαμένει η αδελφή του Γιάννη Σμπώκου.
Οι αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία προκειμένου να διαπιστώσουν το είδος του εκρηκτικού μηχανισμού που χρησιμοποίησαν οι δράστες.
Η προηγούμενη βομβιστική ενέργεια είχε σημειωθεί στα μέσα του Μαΐου και σχεδόν ισοπέδωσε το ισόγειο κατάστημα.
Την έρευνα είχε αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής προκειμένου να διαπιστωθεί αν η έκρηξη σχετιζόταν με κυκλώματα που είχαν βάλει στόχο το εστιατόριο.
Ωστόσο, ως προς τα κίνητρα όλα τα ενδεχόμενα παρέμεναν ανοιχτά και οι απαντήσεις αναμένονταν να δοθούν με την εξέλιξη των ερευνών.























































