ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σεισμική δόνηση 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε χθες Πέμπτη περιοχές στη βόρεια Χιλή, χωρίς πάντως να αναφερθούν θύματα, ζημιές ή κίνδυνος τσουνάμι, όπως ανακοίνωσε η εθνική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της λατινοαμερικάνικης χώρας (ONEMI).
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 19.21 τοπική ώρα (00.21 ώρα Ελλάδας Παρασκευής) σε μια περιοχή 38 χιλιόμετρα νότια της κοινότητας Καμίνια, στην περιφέρεια Ταραπακά, 1.800 χλμ. βόρεια του Σαντιάγο.
Το εστιακό βάθος του σεισμού, που έγινε επίσης αισθητός σε περιοχές στα σύνορα με το Περού και τη Βολιβία, εκτιμάται ότι ήταν 97 χιλιόμετρα.
Ο σεισμός προκάλεσε πανικό στις πόλεις Αρίκα και Ικίκε, ωστόσο «δεν αναφέρθηκε καμιά ζημιά», σύμφωνα με την ONEMI.
Από την πλευρά της, η υδρογραφική και ωκεανογραφική υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού της Χιλής ανέφερε ότι «τα χαρακτηριστικά» του σεισμού δεν πληρούν «τις αναγκαίες προϋποθέσεις ώστε να προκληθεί τσουνάμι» στις ακτές της Χιλής.























































