ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O Παναθηναϊκός έζησε με το… άγχος στις τρεις πρώτες περιόδους, αποβάλλοντάς το όμως στον… επίλογο και πανηγυρίζοντας το πρώτο του εφετινό «διπλό» στην Euroleague, μία εβδομάδα πριν το ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ.
Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 72-67 της Μπουντούτσνοστ στο «Moraca», για την 5η αγωνιστική της Euroleague, βελτιώνοντας σε 3-2 το ρεκόρ τους και υποχρεώνοντας τους Μαυροβούνιους στην πέμπτη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις.
Η ομάδα του Πασκουάλ έδωσε πολλά δικαιώματα στους γηπεδούχους για 3 δεκάλεπτα, αλλά πάτησε γκάζι στην 4η περίοδο και κάπως έτσι απέφυγε την «παγίδα» των Μαυροβούνιων για να φτάσει σε μια «επαγγελματική» νίκη.
Κορυφαίος για το «τριφύλλι» ο Τόμας, που σημείωσε 14 πόντους με 4/5 τρίποντα. Σημαντική και η βοήθεια των Παπαπέτρου (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ), Καλάθη (10 πόντοι, 9 ασίστ, 4 ριμπάουντ).
Τα δεκάλεπτα: 15-18, 31-31, 47-50, 67-72























































