ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΠΑΣΟΚ: O Πλεύρης γνώριζε από το 2012 τους γιατρούς του Κολωνακίου - Τι απαντά ο υπουργός
Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από τη Ρω - Αναχαιτίστηκαν από τα «ελληνικά φτερά»
Euroleague: Στον τελικό του Super Cup ο Ολυμπιακός 92-90 τη Φενέρμπαχτσε
Ίζακ Μπόνγκα στην Allwyn Hellas: «Θέλω ο αντίπαλός μου να περάσει τη χειρότερη δυνατή μέρα» – Η άμυνα, ο Ομπράντοβιτς
Ο Απόστολος Χρήστου στο Allwyn Game Time ρίχνει στην πισίνα τους Μπολτ, Τεντόγλου και Πετρούνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε 120 ανέρχονται τα σπίτια τα οποία έχουν χαρακτηριστεί μη κατοικήσιμα στη Ζάκυνθο, στον απόηχο του ισχυρού σεισμού της 26ης Οκτωβρίου, και ενώ η διαδικασία ελέγχου των κτηρίων βρίσκεται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ζακύνθου και της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, 250 είναι τα σπίτια που έχουν εξεταστεί από την Παρασκευή.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα πιο σοβαρά προβλήματα έχουν εντοπιστεί σε κτήρια στις περιοχές Καλαμάκι, Λαγανάς, Λιθακιά, Κερί, Μαχαιράδο, Λαγοπόδο.
Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι μετασεισμοί ανοιχτά της Ζακύνθου, κοντά στο επίκεντρο του σεισμού των 6,4 Ρίχτερ που έπληξε το νησί στις 26 Οκτωβρίου.
Σήμερα Σάββατο, σημειώθηκαν δύο ακόμη σεισμικές δονήσεις μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.























































