ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δημήτρης Ριχάρδος, ΕΚΑΜ - Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα, Χρυσός,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πενήνταεννέα άτομα έχουν συλληφθεί έως τώρα στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, που βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες Τρίτη, για την εξάρθρωση δύο πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων που έκαναν συστηματικά λαθρεμπόριο χρυσού, τον οποίο διοχέτευαν στο εξωτερικό.
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο ιδιοκτήτης μεγάλης αλυσίδας με ενεχυροδανειστήρια, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Σημειώνεται, ότι εκτός από τις 59 συλλήψεις, έχουν κατασχεθεί ποσότητες χρυσού και ασημιού, καθώς και όπλα, μεγάλα χρηματικά ποσά και πλήθος χρυσαφικών.
Η επιχείρηση πραγματοποιείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου με τη συνδρομή υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς και της ΕΚΑΜ.























































