ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα έφοδος των γερμανικών αρχών στη Deutsche Bank – Τι ψάχνουν

Νέα έφοδος των γερμανικών αρχών στη Deutsche Bank – Τι ψάχνουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα έφοδο στα γραφεία της Deutsche Bank στη Γερμανία στη Φρανκφούρτη πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή, άνδρες της αστυνομίας παρουσία των εισαγγελικών αρχών.

Όπως ανακοινώθηκε από εκπρόσωπο Τύπου της Εισαγγελίας συνεχίζεται η έρευνα καταγγελιών για εμπλοκή της γερμανικής τράπεζας σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος, που συνδέεται με την πολύκροτη υπόθεση των Panama Papers.

Η νέα έφοδος κρίθηκε αναγκαία, καθώς είναι τεράστιος ο όγκος εγγράφων και ηλεκτρονικού υλικού, που πρέπει να συγκεντρωθεί, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, που έχουν ήδη γνωστοποιήσει ότι ερευνούν συγκεκριμένα τις δραστηριότητες δύο υπαλλήλων της τράπεζας από το 2013 έως και το 2018.

Η ταυτότητά τους δεν έχει γνωστή, ωστόσο υπάρχουν καταγγελίες ότι βοήθησαν πελάτες να ξεπλύνουν χρήμα. Εκπρόσωπος της Deutsche Bank αρνήθηκε να σχολιάσει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γαλλία και Γερμανία δεν περιμένουν αλλαγή της αμερικανικής πολιτικής μετά τη νίκη των Δημοκρατικών

Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη

Γερμανία: Τα αριστερά και προοδευτικά κόμματα κοντά σε σχηματισμό κυβέρνησης στο Βερολίνο

Δένδιας και Πιστόριους συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή – Νίκος Δένδιας: «Η ασφάλεια δεν είναι μια θεωρητική έννοια»

Γερμανία: Πρώην αρχηγός των μυστικών υπηρεσίων κατηγορείται για «προδοτική κατασκοπεία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr