ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σαφείς ευθύνες στις ελληνικές αρχές και την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επιρρίπτει ο αδερφός του δολοφονηθέντος Σωκράτη Γκιόλια, Περικλής, στον απόηχο των καταγγελιών του καταδικασθέντος σε πέντε φορές ισόβια για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα, Τάσου Τσεχιλίδη. Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος κατονόμασε τον συνεργό του στην Αγία Νάπα, Δημήτρη Μαμαλικόπουλο ως τον δολοφόνο του Σωκράτη Γκιόλια, αφήνοντας υπονοούμενο πως οι αρχές αποδέχθηκαν χωρίς να εξετάσουν το σενάριο περί Σέκτας Επαναστατών.
«Η πραγματικότητα είναι ότι οι αρμόδιες Αρχές δέχθηκαν τον ισχυρισμό ότι η Σέχτα Επαναστατών δολοφόνησε τον Σωκράτη Γκιόλια», ανέφερε ο αδελφός του Περικλής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.
Ο Περικλής Γκιόλιας μίλησε ακόμη για την κατάθεση μάρτυρα στην Κύπρο από το 2012, ο οποίος κατονόμαζε τον Μαμαλικόπουλο ως δολοφόνο του αδερφού του.
Παράλληλα κατήγγειλε τις ελληνικές Αρχές για την αρνητική τους στάση στη διερεύνηση της υπόθεσης, αλλά και για το γεγονός ότι ουδέποτε προχώρησαν σε πραγματική έρευνα παρότι ο ίδιος από την πρώτη στιγμή είχε καταθέσει το όνομα συγκεκριμένου ανθρώπου ως ηθικού αυτουργού της δολοφονίας. Εξέφρασε τέλος τη βεβαιότητα ότι πίσω από τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια υπάρχει συμβόλαιο θανάτου.























































