Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή λόγω εκπτώσεων

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή λόγω εκπτώσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 20 Ιουλίου, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, λόγω των εκπτώσεων που ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα.

Αυτό επισημαίνουν οι εκπρόσωποι των εμπόρων, διευκρινίζοντας ότι αυτή η Κυριακή είναι η μια από τις 7 παραγωγικές Κυριακές του χρόνου για τις οποίες ο εμπορικός κόσμος έχει συμφωνήσει να είναι ανοιχτά τα μαγαζιά.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών δηλώνει ότι «μένει αμετακίνητος στη θέση του για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων της Αθήνας μόνο τις 7 παραγωγικές Κυριακές του χρόνου», όπως αυτές καθορίστηκαν με νόμο του 2013.

Ωστόσο η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος έχει εξαγγείλει πανελλαδική απεργία, αντιδρώντας στο κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χωρίς ταξί Τρίτη 03/02 και Τετάρτη 04/02 η Αττική: Νέα 48ωρη απεργία του ΣΑΤΑ

ΤΑΞΙ: Νέα 48ωρη απεργία στις 20 και 21 Ιανουαρίου

Συνεχίζεται και την Πέμπτη 15/01 η απεργία των ταξί

48ωρη απεργία: Χωρίς ταξί η Αττική Τρίτη και Τετάρτη

Λαϊκές Αγορές: Αναστέλλεται η απεργία, ανοιχτές από Παρασκευή 9 Ιανουαρίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr