ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ποδόσφαιρο, Ρεάλ Μαδρίτης,


















































Γερμανία - δημοσκόπηση: Η ακροδεξιά AfD διευρύνει το προβάδισμά της έναντι του CDU του Μερτς
Κτύπημα Ρωσικών drones στην Ουκρανία, μόλις 2 χλμ. από τα σύνορα της Πολωνίας – Συναγερμός στο τρένο του Μπόρις Τζόνσον
Μητσοτάκης από Καστελλόριζο προς Τουρκία: «Δεν απειλούμε κανέναν, αλλά δεν δεχόμαστε απειλές ή υποδείξεις από κανέναν»
Τραγωδία στην Αίγινα: Πέθανε γυναίκα σε παραλία περιμένοντας το ασθενοφόρο
Υπόθεση Μαζωνάκη: Η ευθύνη δεν σταματά στους τοίχους του «ιατρείου» - Βαρύνει ολόκληρο το σύστημα που του επέτρεψε να λειτουργεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον άτυπο τίτλο της «υπερπρωταθλήτριας» κόσμου κατάκτησε στο Αμπού Ντάμπι η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη νίκη της στον τελικό της διοργάνωσης επί της «οικοδέσποινας» Αλ Αΐν με 4-1.
Οι Μαδριλένοι έγιναν έτσι η πιο επιτυχημένη ομάδα στο θεσμό, καθώς έφτασαν στους τέσσερις τίτλους και ξεπέρασαν την άσπονδη αντίπαλό τους, Μπαρτσελόνα, με την οποία μετρούσαν ίσα τρόπαια έως σήμερα.
Παράλληλα, οι «μερένχες» έγιναν η πρώτη ομάδα με τρεις συνεχείς κατακτήσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.
Ο τελικός είχε εξαρχής ξεκάθαρο φαβορί, κι αυτό ήταν η «βασίλισσα».
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης είχε αρκετές ευκαιρίες για ακόμη ευρύτερο σκορ, με τους Μπενζεμά, Μπέιλ και Λούκας.
Ακόμη κι έτσι, όμως, η ομάδα του Σαντιάγκο Σολάρι προηγήθηκε 3-0 με γκολ των Μόντριτς (14΄), Γιορέντε (60΄) και Σέρχιο Ράμος (79΄).
Οι Άραβες μείωσαν στο 86΄, με τον Σιοτάνι να σημειώνει το «γκολ της τιμής» και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ναντέρ, από προσπάθεια του Βινίσιους, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 4-1.























































