ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποφασισμένη να ξεκινήσει επιχειρήσεις στην ανατολική όχθη του Ευφράτη, στη βόρεια Συρία, το συντομότερο δυνατόν δηλώνει η Άγκυρα, δια στόματος του υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Hurriyet, που αναμεταδίδει το Reuters, o Τσαβούσογλου τονίζει πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή, παρά την μικρή καθυστέρηση των σχεδίων ως αποτέλεσμα της απόφασης των ΗΠΑ να αποσυρθούν από την περιοχή.
Ωστόσο, στην ίδια περιοχή ήρθαν οι Γάλλοι και αντικατέστησαν τους Αμερικανούς. Αυτό σημαίνει ότι ή οι Γάλλοι θα αφήσουν τους Τούρκους να περάσουν ή οι Τούρκοι θα χτυπήσουν τους Γάλλους.
Υπενθυμίζεται ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησαν την Κυριακή να συντονιστούν προκειμένου να μην δημιουργηθεί κενό εξουσίας.
Παράλληλα η τουρκική πλευρά απηύθυνε πρόσκληση στον Αμερικανό πρόεδρο να επισκεφθεί την Τουρκία μέσα στο 2019.























































