ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρεις «γραμμές» διαφαίνονται στο «Ποτάμι», το Πολιτικό Συμβούλιο του οποίου, με τη συμμετοχή της Κ.Ο. και ευρωβουλευτών, συνεδριάζει αυτή την ώρα για την Συμφωνία των Πρεσπών.
Συγκεκριμένα,
-Υπέρ του «όχι» τάσσονται οι βουλευτές Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς
-Αποχώρηση από την συνεδρίαση φαίνεται να επιλέγει ο Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος δηλώνει ότι συμφωνεί με την Συμφωνία των Πρεσπών αλλά δεν θέλει, ψηφίζοντας υπέρ, να στηρίξει την κυβέρνηση.
-Υπέρ του «ναι» φαίνεται να κλείνουν Σταύρος Θεοδωράκης και Γιώργος Μαυρωτάς, «γραμμή» την οποία υποστηρίζουν και οι δύο ευρωβουλευτές του κόμματος Μίλτος Κύρκος και Γιώργος Γραμματικάκης.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε ότι «πήγαμε πολύ καλά στη Βουλή, παρά το τραύμα που προσπάθησε να μας επιφέρει μια ξαφνική αλλαγή της τελευταίας στιγμής, της μιας ψήφου.
»Δεν είμαστε με αυτούς που κυβερνούν και κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο, όμως δεν θα γίνουμε στείρα αντιπολίτευση με κραυγές.
»θα προσπαθήσουμε ακόμη και σ΄αυτήν την καταχνιά να βρίσκουμε κάτι που θα βοηθάει τη χώρα και την πατρίδα. Όχι κατ’ ανάγκη το κόμμα κι εδώ υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα».
Πριν τη συνεδρίαση ο κ. Θεοδωράκης είχε σύσκεψη με του κ. Ψαριανό, Αμυρά και Μαυρωτά.
























































