ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Ιρακινό Κουρδιστάν: Επίθεση με drones κατά της κατοικίας του Νετσιρβάν Μπαρζανί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Γενικό Χημείο του Κράτους μεταφέρθηκαν για ανάλυση οι 11 ύποπτοι φάκελοι που εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι Πέμπτης στα δικαστήρια Πειραιά, προκαλώντας την κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο εσωτερικό των φακέλων, που είχαν αποσταλεί από διάφορες περιοχές της Ελλάδας σε συγκεκριμένους παραλήπτες, δεν υπήρχαν εκρηκτικά.
Τους ύποπτους φακέλους παρέλαβαν άνδρες της ΕΜΑΚ και τους μετέφεραν στο Γενικό Χημείο του Κράτους.
Σημειώνεται ότι τον περασμένο μήνα ύποπτοι φάκελοι είχαν αποσταλεί σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα.























































