ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φωτογραφίες με την Κατερίνα Θεοχάρη, την Αθηνά Οικονομάκου και τον Αργύρη Αγγέλου να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα στη Μύκονο, σας έχουμε δείξει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας (εδώ και εδώ).
Χάρη, όμως, στην κάμερα του Mykonos Live TV, έχουμε και βίντεο από τον Πάνορμο, όπου η «κοντή» του «Παρά Πέντε», κατά κόσμον Κατερίνα Θεοχάρη, άναψε φωτιές στους λουόμενους.
Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη σειρά που για ακόμη ένα καλοκαίρι προβάλλεται σε επανάληψη από το Μεγάλο Κανάλι, χαιρόταν τον ήλιο και την θάλασσα, με trendy καπέλο και μπικίνι.
Οι άρρενες είχαν «καρφωθεί» στα πλούσιο μπούστο αλλά και στην πίσω όψη της.
Η Κατερίνα χαλάρωνε by the sea πίνοντας κοκταίηλ και όλοι την κοιτούσαν.























































