ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Τα παλιά κόμματα δεν μας έσωσαν πριν, δεν θα μας σώσουν ούτε και τώρα” δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον ΣΚΑΪ εξηγώντας τους λόγους που αρνήθηκε να κάνει διάλογο με τα άλλα κόμματα της κεντροαριστεράς.
Για αυτό όπως τόνισε πιστεύει ότι το ΠΟΤΑΜΙ μπορεί να κάνει αυτό που δεν μπορούν να κάνουν τα άλλα κόμματα: «Πιστεύω πως Το Ποτάμι επειδή έχει θράσος, όρεξη, όραμα θέλει να αλλάξει τα πράγματα. Το Ποτάμι μπορεί να εγγυηθεί σταθερότητα στο πολιτικό σύστημα».
Όταν φυσικά η συζήτηση προχώρησε σε συγκεκριμένα νομοσχέδια όπως για τον αιγιαλό και τα δάση, παρά το γεγονός ότι ακόμη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εγείρουν ζητήματα αντισυνταγματικότητας, προσέφυγε στην γνωστή Ποταμίσια στάση ουτε ναι ούτε όχι, και έτσι και αλλιώς χρησιμοποιώντας μια γενίκευση: «αυτή η χώρα έχει μια κατάρα: Κινείται ανάμεσα σε ένα ναι και σε ένα όχι. Υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις, πρέπει να αξιοποιήσουμε και τις παράλιες και τα δάση, δεν μπορούμε να κινούμαστε από το ένα άκρο στο άλλο»!
























































