Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Αστακός» τα δικαστήρια στη δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

«Αστακός» τα δικαστήρια στη δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκαν από τις φυλακές του Κορυδαλλού στο δικαστήριο οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Στην είσοδο των δικαστηρίων είχαν τοποθετηθεί επιπλέον μηχανήματα ελέγχου, όπως αυτά που υπάρχουν στα αεροδρόμια, ενώ και μέσα στη δικαστική αίθουσα ήταν ισχυρή η αστυνομική παρουσία.

Ο φερόμενος ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειροπούλου κατηγορείται και για τη στυγερή δολοφονία του Άλμπερτ Μπάκο στον Κορυδαλλό, επίσης κατηγορουμένου στην υπόθεση δολοφονίας του αδικοχαμένου ποινικολόγου.

Απευθυνόμενος στην πρόεδρο, ο κατηγορούμενος είπε: «Τους κρατούμενους μάρτυρες έχουν αποφασίσει να τους φέρουν όλους μαζί μια ημέρα… Μακάρι να τους προστατεύσουν για να μην τον σκοτώσουν όπως σκότωσαν τον Ντούσα…» (τον κρατούμενο που βρέθηκε νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού τον περασμένο μήνα).

Ο κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του ποινικολόγου ζήτησε πενθήμερη διακοπή, αφενός διότι ο συνήγορός του παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του, αφετέρου γιατί ο ίδιος – όπως είπε – συγκεντρώνει έγγραφα στοιχεία για την υπόθεση.

«Κυρία πρόεδρε, χθες από την τηλεόραση είδαμε ότι έχουμε γίνει η κόζα νόστρα του Κορυδαλλού» είπε ο κατηγορούμενος.

Το δικαστήριο διέκοψε τη δίκη για την 1η Μαρτίου, προκειμένου ο συνήγορος του συγκεκριμένου κατηγορουμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας.

Αποχωρώντας από τα δικαστήρια, ο κατηγορούμενος φώναξε στους δημοσιογράφους: «Τραβάτε πλάνα τον Φλώρο και τον Βορίδη τα κλεφτρόνια…».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κρήτη: Γάζωσαν με καλάσνικοφ αυτοκίνητο στο Ηράκλειο

Σάλος από τις δηλώσεις του υφυπ. Υγείας Δ. Βαρτζόπουλου – Μίλησε για «βιολογική βάση» στις γυναικοκτονίες – Τι απαντά (βίντεο)

Ενδοοικογενειακή βία: Χειροπέδες σε 33χρονο από το Ηράκλειο που απείλησε και εκφόβισε τη σύντροφό του

Μαρούσι: Ο 23χρονος τράβηξε όπλο αλλά μπλόκαρε – Τότε μαχαιρώθηκε στον λαιμό

Συναγερμός για τις απανωτές φωτιές σε όλη τη χώρα – Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Κικίλια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr