ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Air Algerie - Αεροπορική Εταιρεία, Αεροπλάνο, Αεροσκάφος, Αλγερία, Μάλι, Μπουρκίνα Φάσο,


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Air Algerie που είχε χαθεί από τα ραντάρ είναι διασκορπισμένα παντού.
Από τις πρώτες εικόνες που μεταδίδουν τα γαλλικά κυρίως μέσα ενημέρωσης βλέπουμε Γάλλους σταρτιώτες να έχουν φτάσει στην περιοχή και να ερευνούν τα συντρίμμια προκειμένου να ανακαλύψουν τα αίτια της πτώσης.
Νωρίτερα ο Γάλλος υπουργός Μεταφορών, Φρερντερίκ Κουβιγιέ, είχε δηλώσει στο γαλλικό δίκτυο «France 2», ότι το αεροσκάφος ΜD-83, που ανήκε στην ισπανική εταιρεία Swιftair και είχε ναυλώσει για το καλοκαίρι η Air Algerie, πιθανότατα δεν επλήγη από πύραυλο καθώς εξασθενεί το σενάριο ότι ανατινάχθηκε εν πτήσει.
Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο, όπως αναφέρει η «Le Figaro», είναι ότι το ισπανικό πλήρωμα της μοιραίας πτήσης δεν είχε παρά ένα μήνα εμπειρία πτήσεων για την συγκεκριμένη εναέρια διαδρομή.
INFO FRANCE 2. Les premières images des débris… by francetvinfo























































