ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Κάποιοι άνθρωποι προβληματιζόμαστε» δήλωσε στον News στους 88,6 ο Γιώργος Κυρίτσης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τα νέα πρόσωπα του ανασχηματισμού.
Ζήτησε άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ σε άλλες συλλογικότητες και προσωπικότητες της Αριστεράς, αφήνοντας αιχμές για την υπουργοποίηση Μωραΐτη – Τόλκα.
«Στόχος πρέπει να είναι η επαναφορά προς το κομμάτι της Αριστεράς που δυσαρέστησε ο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε χαρακτηριστικά.
Αποκάλεσε το ΚΙΝΑΛ ουρά της ΝΔ και προέβλεψε ότι δεν θα μπει στην επόμενη βουλή.
«Χρειάζεται άνοιγμα στην Αριστερά. Εκεί θα παιχτεί το παιχνίδι το επόμενο διάστημα» επανέλαβε.
Το ΚΙΝΑΛ μόνο χειρότερα μπορεί να πάει με τις επιλογές που κάνει» τόνισε και αναρωτήθηκε εάν η διεύρυνση στο μεσαίο χώρο γίνεται με τις πολιτικές ή με την ενσωμάτωση εκπροσώπων του παλιού συστήματος, δείχνοντας πάλι προς τους Μωραίτη και Τόλκα.
Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν έχει παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια την πορεία των δύο αυτών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Εκτίμησε επίσης ότι η κυβέρνηση μπορεί να αντέξει έως τον Οκτώβριο Καθώς και ότι η κυβερνητική πλειοψηφία θα διευρυνθεί, διευκρινίζοντας ότι δεν αναφέρεται σε προσχωρήσεις.
Για την υπόθεση Πολάκη με το καταναλωτικό δάνειο, είπε ότι ο Υπουργός σεβάστηκε τη νομιμότητα, έβαλε υποθήκη το σπίτι του και μίλησε για υποκρισία ορισμένων.
«Δεν πήρε το δάνειο με αέρα όπως ο Ψυχάρης» σχολίασε χαρακτηριστικά.























































