ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αισθητός σεισμός κοντά στη Λήμνο

Αισθητός σεισμός κοντά στη Λήμνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λήμνος, Σεισμός,

Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με τη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, σημειώθηκε στις 23.54 το βράδυ της Παρασκευής σε περιοχή ανατολικά, νοτιοανατολικά της Λήμνου.

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή και συγκεκριμένα 46 χιλιόμετρα ανατολικά – νοτιοανατολικά του νησιού και είχε εστιακό βάθος 15,2 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με τη μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου (EMSC), ο σεισμός είχε μέγεθος 4,5 Ρίχτερ και είχε εστιακό βάθος μόλις 2 χιλιόμετρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νικόλας Φαραντούρης για τουρκικά «θαλάσσια πάρκα»: «Βλέπουμε τη “Γαλάζια Πατρίδα” να παίρνει, μέρα με τη μέρα, σάρκα και οστά»

Όσο ο Κυριάκος κάνει διακοπές ο Ερντογάν «κύκλωσε» Καστελλόριζο και «κατέλαβε» Β/Α Αιγαίο με δήθεν «θαλάσσια πάρκα»

Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Κολομβία: Τουλάχιστον 111 νεκροί – Κατέρρευσαν 61 κτίρια – Άνθρωποι εγκλωβισμένοι

Ισχυρός σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Κολομβία: Δεκάδες νεκροί, τραυματίες και εγκλωβισμένοι

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Σκοπέλου – Αισθητός και στην Αττική

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr