ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Βελιγράδι, Δημόσια Τηλεόραση, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Καταλήψεις, Κατάληψη, Σερβία, Τηλεόραση,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπό κατάληψη βρέθηκε νωρίτερα Σάββατο το κτίριο της δημόσιας τηλεόρασης της Σερβίας, μετά την εισβολή εκατοντάδων διαδηλωτών της σερβικής αντιπολίτευσης.
Οι διαμαρτυρόμενοι εισήλθαν στον κτίριο της RTS, στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο πορείας διαμαρτυρίας εναντίον του προέδρου, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.
Επικεφαλής της κινητοποίησης έχουν τεθεί οι ηγέτες της σερβικής αντιπολίτευσης, Ντράγκαν Τζίλας και Μπόσκο Ομπράντοβιτς, οι οποίοι ζήτησαν να παρουσιάσουν τις θέσεις τους στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
«Βρισκόμαστε εδώ όχι για να γκρεμίσουμε και να καταστρέψουμε, αλλά για να επιστρέψουμε τη δημόσια τηλεόραση εκεί που ανήκει, στον λαό της Σερβίας» δήλωσε ο Ομπράντοβιτς.
Και συνέχισε: «Εμείς δεν πρόκειται να αποχωρήσουμε αν δεν ικανοποιήσουν το αίτημα μας να εμφανιστούμε στο πρόγραμμα της RTS».
Ακολούθησε επέμβαση των ειδικών μονάδων καταστολής της σερβικής Αστυνομίας, που απομάκρυναν τους διαδηλωτές από το ραδιομέγαρο.
























































