ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Συρία προσχωρεί στη συμμαχία Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν και Τουρκίας
Γεωπολιτικός σεισμός! Ήταν η Σαουδική Αραβία και η Συρία οι χώρες που συζητούσαν «ειρήνη» με το Ισραήλ ως προκάλυμμα για
«Φωτιές» στην Ιερουσαλήμ από διαρροές για αραβικό σχέδιο παραπλάνησης - Διαψεύδει εμπλοκή της Αιγύπτου ο Νετανιάχου
Τεράστια αποστολή αμερικανικού στρατιωτικού υλικού έφτασε στο λιμάνι της Χάιφα
Το Πεντάγωνο απορρίπτει την αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν και επανεξετάζει τις πυρηνικές επιλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Πληρωμένος δολοφόνος που εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου» είναι, σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της Αστυνομίας, ο 31χρονος Βούλγαρος ο οποίος συνελήφθη για την δολοφονία του Ελληνοαυστραλού Γιάννη Μακρή, που διαπράχθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2018 στο Πανόραμα Βούλας, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Ο 31χρονος οδηγήθηκε την Παρασκευή στον Εισαγγελέα και αναζητείται ως συνεργός ο 35χρονος αδελφός του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος και ο αδελφός του έφτασαν στην Αθήνα από τη Σόφια στις 12 Οκτωβρίου 2018 και από τότε οργάνωναν το σχέδιο της δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία αλλάζοντας πολλά αυτοκίνητα, τα οποία ενοικίαζαν από γραφεία καθώς και ξενοδοχεία, στην περιοχή της Γλυφάδας.























































