ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ήρθε στην Ελλάδα ο Αλβέρτος του Μονακό

Γιατί ήρθε στην Ελλάδα ο Αλβέρτος του Μονακό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην Πύλο έφτασε το βράδυ της Δευτέρας, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό για το 5ο Διεθνές συνέδριο για την προστασία των θαλασσίων θηλαστικών που διεξάγεται στη «Costa Navarino».

Το αεροσκάφος, που επέβαινε, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, για το γάμο του οποίου έχουν γραφτεί πολλά, έφτασε στην Πύλο λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ, όπως αναφέρει το messinialive.

Η 5η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη για τα Θαλάσσια Θηλαστικά και τις Θαλάσσιες Προστατευόμενες Περιοχές διεξάγεται, από τις 8 έως τις 12 Απριλίου 2019, στο Costa Navarino με τη διοργάνωση της WWF Ελλάς και της Διεθνής Επιτροπής για τα Θαλάσσια Θηλαστικά και τις Θαλάσσιες Προστατευόμενες Περιοχές.

Το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» υποστηρίζει τη διεξαγωγή της Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης, στη Μεσσηνία.

Στη διάσκεψη, που θα δώσει το παρών και ο πρίγκιπας Αλβέρτος ο οποίος έχει δύο παιδιά με την Σαρλέν, θα αξιολογηθεί η πρόοδος που σημειώθηκε τα τελευταία δέκα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλ. Τσίπρας: «Η χώρα βουλιάζει στη διαφθορά με αρχιερέα της διαφθοράς τον κύριο Μητσοτάκη»

Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη: Απορρίπτω τον νεοφιλελευθερισμό, επιλέγω κοινωνικό φιλελευθερισμό

Πέντε Τούρκοι συνελήφθησαν για διακίνηση και καλλιέργεια κάνναβης στα Εξάρχεια – Έβγαλαν πάνω από 200.000 ευρώ

Μεσσηνία: Εκβίαζαν αγρότες και, αν δεν ενέδιδαν, τους έκαιγαν τα χωράφια

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Νεκρό εξάχρονο παιδί σε πισίνα κατοικίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr