ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ήταν μία δύσκολη τηλεοπτική χρονιά για τον ΣΚΑΪ και τον Σπύρο Παπαδόπουλο, με μετακινήσεις, αλλαγές και ανατροπές στους πίνακες της Nielsen.
Ωστόσο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ έχουν αποδείξει τη δυναμική τους και δικαίως θεωρούνται σταθερή αξία στην TV.
Ο παρουσιαστής ανανέωσε το συμβόλαιό του με το κανάλι του Φαλήρου κι έτσι και την επόμενη χρονιά θα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές, τα βράδια του Σαββάτου.
Τα στελέχη του σταθμού δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον ηθοποιό και το εν λόγω κόνσεπτ, που έχει χαρίσει ωραίες στιγμές στο κοινό.
Η ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει συγκεκριμένα:
«Ο ΣΚΑΪ με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εταιρεία B&G Productions για τα επόμενα δύο χρόνια.
»Η εκπομπή-σταθμός στην τηλεοπτική ψυχαγωγία, με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο, θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού και τη νέα σεζόν κάθε Σάββατο βράδυ στον ΣΚΑΪ.
»Η ανανέωση της συνεργασίας έγινε σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης επισφραγίζοντας την άρτια σχέση ετών».























































