ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ενθουσιάστηκαν κάποιοι με το νέο σποτ του Πάνου Καμμένου με πρωταγωνιστή τον thanassis, το σκυλάκι που του δίνει εντολές -υποτίθεται- η Μέρκελ.
Αυτό όμως που δεν πρόσεξε κανένας, μα… κανένας από τους πανέξυπνους της ελληνικής δημοσιογραφίας, είναι το μουσικό κομμάτι που συνοδεύει το σποτ.
Ευτυχώς σε αυτό τον τόπο δεν είμαστε όλοι νεοφιλελεύθεροι ανιστόρητοι ανόητοι.
Για να μη γράφουμε πολλά, να σας πούμε ότι το σποτ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων συνοδεύεται από τον φασιστικό ύμνο του Μπενίτο Μουσολίνι, το «Giovenizza».
Η επιλογή του συγκεκριμένου φασιστικού εμβατηρίου οφείλει να εξηγηθεί από τον ίδιο τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που τσαλαβουτά από εδώ κι από εκεί, προσπαθώντας να διασωθεί πολιτικά.
Από την Ουάσιγκτον στη Μόσχα και από το «κέντρο» στη φασιστική Ιταλία του Μουσολίνι, ένας… καμμένος δρόμος!
Σε κάθε περίπτωση ντροπή. Ποιος να τη βρει δηλαδή για να τη χάσει, αλλά η ντροπή παραμένει.
























































