ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Βρετανία δεν χρειάζεται τη διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών, ούτε ένα δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit αυτήν την περίοδο, υποστήριξε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Τζέρεμι Χαντ .
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της βρετανικής διπλωματίας, δεν θα ήταν ανέφικτο να επιτευχθεί μια συμφωνία για το Brexit με το Εργατικό Κόμμα, ωστόσο, πρόσθεσε ότι είναι «στο πολιτικό DNA» των δύο μεγάλων κομμάτων να μην εμπιστεύονται το ένα το άλλο και όπως είπε οι ψηφοφόροι θα «σταύρωναν» και τα δύο κόμματα στις βουλευτικές εκλογές, αν δεν κατάφερναν να βρουν μια λύση στο Brexit.
«Οι εκλογές και ένα δεύτερο δημοψήφισμα είναι το λιγότερο πιθανό αποτέλεσμα, επειδή το Brexit διχάζει όλα τα κόμματα», είπε ο Χαντ μιλώντας σε ένα φόρουμ που διοργάνωσε η Wall Street Journal.
Όταν ρωτήθηκε αν ο ίδιος θα έθετε κάποια στιγμή προς συζήτηση την πιθανότητα εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία, ο Βρετανός υπουργός απάντησε ότι η Βουλή των Κοινοτήτων δεν θέλει μια τέτοια λύση.























































