ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Βασιλειάδης, Λευκορωσία, Πάνος Ρήγας, ΣΕΓΑΣ - Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων, Στίβος,

















































Έχουν ξεσαλώσει οι «μουτζαχεντίν» της Καρυστιανού - Ο Σούρλας δεν απέκλεισε δημοψήφισμα για τη μοιχεία
Φαρχάντ Σαμί (SDF): Ο στρατηγός Μαζλούμ Άμπντι βρίσκεται στη Ροζάβα - Σε πλήρη εξέλιξη η επίθεση των δυνάμεων της Δαμασκού
Ο Νικόλας Φαραντούρης αποκάλυψε ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συζητάνε μέχρι πώς να καταστρέψουν το δολάριο
Διαδηλώσεις Κούρδων έξω από το αμερικανικό προξενείο στην Ερμπίλ: Οργή για «προδοσία» στη Συρία (βίντεο)
Κούρδοι διαδηλωτές κατέβασαν την τουρκική σημαία από το «Κέντρο Έκδοσης Τουρκικής Βίζας» στο Νότιο Κουρδιστάν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με εντολή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, επιλύθηκε το πρόβλημα που προέκυψε με τη μετάβαση της Εθνικής ομάδας στίβου στο Μινσκ για τους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.
Mετά από πρωτοβουλία του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, και του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Ρήγα, ο κ.Τσίπρας αποφάσισε να διαθέσει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, προκειμένου οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες και οι προπονητές τους να μεταβούν στη Λευκορωσία και να συμμετάσχουν κανονικά στη διοργάνωση.
Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα σήμερα Πέμπτη, ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την απόσυρση της ελληνικής συμμετοχής από τα αγωνίσματα στίβου των Ευρωπαϊκών Αγώνων, λόγω αδυναμίας εξεύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων για να ταξιδέψει η αποστολή στο Μινσκ.






















































