ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μίχαλος: Σε μπαράζ πλειστηριασμών θα οδηγήσει ο ΕΝΦΙΑ

Μίχαλος: Σε μπαράζ πλειστηριασμών θα οδηγήσει ο ΕΝΦΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακίνητα, ΕΝΦΙΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος,

«Σε μπαράζ πλειστηριασμών θα οδηγήσει ο ΕΝΦΙΑ» δήλωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, σχετικά με τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ)
«Ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων εξελίσσεται σε ένα νέο χαράτσι κατά πολύ βαρύτερο και πιο άδικο από το γνωστό χαράτσι της ΔΕΗ.

Ιδιαίτερα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν επαγγελματική στέγη, αλλά και για τους ιδιοκτήτες απρόσοδων ακινήτων, ο ΕΝΦΙΑ θα οδηγήσει τις περιουσίες τους σε πλήρη απαξίωση.

Το υπουργείο Οικονομικών οφείλει άμεσα να επανεξετάσει τη φορολογία των ακινήτων στο σύνολό της, καθώς με την παρούσα μορφή, το μόνο που θα καταφέρει είναι να οδηγήσει χιλιάδες ιδιοκτήτες σε αφανισμό και τις περιουσίες τους σε μπαράζ πλειστηριασμών.

Το υπουργείο Οικονομικών οφείλει να αφήσει τις αόριστες εξαγγελίες για διορθωτικές παρεμβάσεις και να εκλογικεύσει τη φορολογία των ακινήτων», τονίζει ο κ. Μίχαλος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: Έτσι θα κυβερνήσω! 20 άξονες κοινωνικής δικαιοσύνης – Για τον λαό και την πατρίδα με πολιτική αρετή και ορθό λόγο

Αλέξης Τσίπρας: «Το ζήτημα της ακρίβειας δεν αντιμετωπίζεται με επιδόματα» – «Δεν λύνεις κανένα πρόβλημα αν δεν καταπολεμήσεις την αιτία του προβλήματος»

Αλέξης Τσίπρας: «Η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού, αλλά είναι η τέχνη της διεύρυνσης του εφικτού»

Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων

Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο – Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr