ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Βύρων Πολύδωρας, Γιάννης Στουρνάρας, ΕΝΦΙΑ, Ευάγγελος Βενιζέλος,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Σαμαράς και Βενιζέλος όπου μας βρούνε μας χτυπάνε. Θα μας βάλουν όλους στα συσσίτια” δήλωσε σήμερα ο Βύρων Πολύδωρας με αφορμή τους αλλεπάλληλους φόρους και την καταστροφική οικονομική πολιτική που ακολουθούν.
Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά FM o Βύρων Πολύδωρας εξαπέλυσε βέλη και κατά του Γιάνη Στουρνάρα τονίζοντας ότι έλεγε ψέμματα.
“Για το ακίνητο που δεν επιφέρει εισόδημα στον ιδιοκτήτη του πουθενά στο κόσμο δεν επιβάλετε φόρος κατοχής. Ο Γιάννης Στουρνάρας ψευδόταν όταν έλεγε ότι αυτό συμβαίνει σε άλλες χώρες, εκτός αν εννοούσε κάποιες τριτοκοσμικές” υπογράμμισε ο Βύρων Πολύδωρας.
Όσον αφορά τον ΕΝΦΙΑ ο Βύρων Πολύδωρας πρότεινε “η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να καταργήσει τον φόρο από τα χωράφια και να διαμορφώσει σε άλλη βάση τον ΕΝΦΙΑ σε σπίτια. Να υπολογιστεί πια είναι σήμερα η εμπορική αξία του ακινήτου”.
























































