ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιοι δημοσιογράφοι οδεύουν προς την ΕΡΤ

Ποιοι δημοσιογράφοι οδεύουν προς την ΕΡΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από τη Μαρία Χούκλη, που πιθανότατα θα αναλάβει κεντρικό ρόλο σε κυβερνητική θέση, στον Νίκο Ευαγγελάτο, τη Ρίτσα Μπιζόγλη, και αρκετούς ακόμη.

Στην ΕΡΤ, όπως τη σχεδιάζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ακούγονται ήδη μια σειρά ονόματα γνωστών δημοσιογράφων.

Νίκος Ευαγγελάτος και Ρίτσα Μπιζόγλη, τα ονόματα των οποίων ακούγονται έντονα και συχνότερα το τελευταίο διάστημα, διαθέτουν υψηλή αναγνωρισιμότητα και μακρά διαδρομή στα ΜΜΕ.

Ωστόσο, ο Νίκος Ευαγγελάτος τα τελευταία χρόνια δεν τα πάει καλά με την τηλεθέαση.

Όπως ακούγεται, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής θα φτάσουν πολλά καινούρια πρόσωπα, που θα σηματοδοτήσουν το νέο ξεκίνημα της ΕΡΤ, σε συνδυασμό και συνεργασία με το υπάρχουν δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Κατάρ διοχετεύει εκατομμύρια για να διαμορφώσει τις απόψεις των νεαρών Αμερικανών για το Ισραήλ

Ο Νίκος Δένδιας με Ελληνοαυστραλούς δημοσιογράφους: «Διαπίστωσα με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη δύναμη, τη ζωντάνια και τη δυναμική του Ελληνισμού της Αυστραλίας»

Αζερμπαϊτζανός δημοσιογράφος και ακτιβιστής Ριζά Αγκαλί: «Είμαστε στο πλευρό του ιρανικού λαού, αυτός ο αγώνας είναι αγώνας όλης της Ισλαμικής Ούμα»

Ηράκλειο: Η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνογιαννάκη, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της

Ιράν: Η εφημερίδα «όργανο» του καθεστώτος ΑΠΑΙΤΕΙ ο Τραμπ να δικαστεί στην Τεχεράνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr