ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τρίκαλα,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν σε μία επιχείρηση στα Τρίκαλα με πέτρα του σκανδάλου μία 27χρονη παντρεμένη υπάλληλο.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr, η 27χρονη διατηρούσε κρυφό δεσμό με 23χρονο συνάδελφό της. Έλα όμως που την ερωτεύτηκε κι ένας άλλος 30χρονος συνάδελφός της, ο οποίος όταν της εξέφρασε τα αισθήματά του και εκείνη δεν ανταποκρίθηκε, η εξέλιξη ήταν απρόβλεπτη.
Ο θυμός του 30χρονου, τον οδήγησε να τηλεφωνήσει στον σύζυγο της γυναίκας και του αποκαλύψει την κρυφή σχέση που διατηρούσε με τον 23χρονο.
Εξαγριωμένος ο σύζυγος φέρεται να έγδυσε και να ξυλοφόρτωσε άγρια τον εραστή στο παρκινγκ της επιχείρησης με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Αστυνομίας.























































