ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, Δημοσιογράφοι,


















































Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
Ινδονησία: Φανατικοί ισλαμιστές διαδηλωτές προσπάθησαν να διαλύσουν συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι
Εγγονός Χομεϊνί: Θα κάνουμε στο Ισραήλ ό,τι του έκανε και η Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με απόφαση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέλιου Πέτσα, Πρόεδρος – Γενικός Διευθυντής του «Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων Α.Ε.» (ΑΠΕ – ΜΠΕ Α.Ε.) αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ. Ευτύχης Παλλήκαρης .
Σύντομο βιογραφικό:
Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 2 Σεπτεμβρίου του 1954. Ξεκίνησε ως δημοσιογράφος το 1980, μετά την αποφοίτησή του από το Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Μιλά Αγγλικά και Γερμανικά.
Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1985. Έχει εργαστεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Υπήρξε αρχισυντάκτης στο διεθνές τμήμα του «MEGA», καθώς και στα δελτία ειδήσεων στο «STAR» και στη «ΝΕΤ».
Διετέλεσε αρχισυντάκτης και διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του ραδιοσταθμού «ΑΘΗΝΑ 9.84» και του Δήμου Αθηναίων. Από το 1995 και για έξι χρόνια ήταν καθηγητής σε σχολή δημοσιογραφίας.
























































