ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 50χρονος άνδρας στο Φόρεστ Χίλ στο Λονδίνο πέθανε κυριολεκτικά από τη ντροπή του, καθώς αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο όταν ένα ερωτικό παιχνίδι σφήνωσε μέσα του.
Το περιστατικό συνέβη στο Φόρεστ Χίλ του Λονδίνου. Ο άτυχος Nigel Willis δεν ήθελε να δει γιατρό και υπέφερε για πέντε ολόκληρες ημέρες από φριχτούς πόνους που του προκαλούσε το παιχνίδι.
Τελικά ο Willis, ο οποίος ήταν διαβητικός, άνεργος και εργένης, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Lewisham μετά τις ικεσίες ενός φίλου του.
Σύμφωνα με τη Mirror, οι γιατροί είδαν πως είχε ένα “ξένο σώμα” στον πρωκτό του και υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς υπέφερε από σηπτικό σοκ. Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, ένα “ξένο αντικείμενο τρύπησε το έντερό του”.
Αν και οι χειρουργοί κατάφεραν να αφαιρέσουν το παιχνίδι, ο 50χρονος πέθανε δύο μήνες αργότερα, στις 7 Φεβρουαρίου 2014, καθώς δεν μπόρεσε να ανακτήσει τις δυνάμεις του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.
Η ακριβής αιτία του θανάτου ήταν πολυοργανική ανεπάρκεια, σήψη και διάτρηση του εντέρου.























































