ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ντόναλντ Τραμπ για 25η Μαρτίου: «Σήμερα φέρνουμε στη μνήμη μας την αρχαία κληρονομιά μας»
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γκίας Ζαχίντ είναι πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 3 τέρματα, μαζί με τον Φεντερίκο Μακέντα. Άνοιξε το σκορ στην Τούμπα, σκόραρε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λάρισα, πέτυχε το γκολ με το οποίο ο Παναθηναϊκός κέρδισε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο.
Ο Νορβηγός μέσος, σε αποκλειστική του συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, μιλάει για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και διαβεβαιώνει τους φίλους του Παναθηναϊκού ότι η ομάδα θα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.
«Οι οπαδοί μας να περιμένουν να δουν μία δυνατή ομάδα. Δεν έχει φανεί ακόμα η ποιότητα αυτής της ομάδας» τονίζει στον ΟΠΑΠ ο Ζαχίντ.
Μιλάει ακόμα για το 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τη μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι, τους στόχους της ομάδας και το δικό του μέλλον.
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Γκίας Ζαχίντ και αποκλειστικά πλάνα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ:























































