Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η πρέσβης της Κύπρου στο Ισραήλ «σέλφι» με την Ιρίτ Μπεν Αμπά – Ισχυρές φιλίες, ισχυρές συμμαχίες

Η πρέσβης της Κύπρου στο Ισραήλ «σέλφι» με την Ιρίτ Μπεν Αμπά – Ισχυρές φιλίες, ισχυρές συμμαχίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η πρέσβης της Κύπρου στο Ισραήλ, Θεσσαλία-Σαλίνα Σιάμπου, συμμετείχε στο Ισραηλοελληνικό Φόρουμ στα Ιεροσόλυμα που διοργανώθηκε από την οργάνωση «B’nai B’rith Int’l» («Τέκνα της Διαθήκης»), μια από τις παλαιότερες εβραϊκές οργανώσεις αλληλεγγύης με 175 χρόνια δράσης.

Στη φόρουμ παρούσα ήταν και η πρώην πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Ιρίτ Μπεν Αμπά, η οποία υπηρέτησε στην πρεσβεία της χώρας της στην Αθήνα επί πέντε χρόνια, δημιουργώντας και διατηρώντας στενές και φιλικές σχέσεις με την Ελλάδα και πολλούς Έλληνες.

Η επικεφαλής της κυπριακής διπλωματικής αποστολής στο Ισραήλ ανάρτησε φωτογραφία σέλφι με την Ιρίτ Μπεν Αμπά και έγραψε:

«Είμαι χαρούμενη που συναντήθηκα στο #israelhellenforum από το @BnaiBrith με την αγαπητή συνάδελφο Πρέσβη Ιρίτ Μπεν Αμπά, αληθινή θιασώτρια στην πολυδιάστατη τριμερή συνεργασία.

»Η Ιρίτ εργάστηκε έντονα εξαρχής για να κάνει αυτή τη συνεργασία να αναπτυχθεί και να πληθυνθεί σε νέα ύψη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ

Λευκός Οίκος: Θα πλήξουμε ακόμη πιο σκληρά το Ιράν εάν δεν αποδεχτεί την ήττα του

«Σε πλήρη ισχύ»: Ο Νετανιάχου διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί τερματισμού του πολέμου

Σάρεν Χάσκελ Υφ. Εξωτερικών Ισραήλ για 25η Μαρτίου: «Η Ελλάδα, ως λίκνο της δημοκρατίας, συνεχίζει να εμπνέει έθνη σε ολόκληρο τον κόσμο»

Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν – Τον δέχτηκε ο σύμμαχος Βασιλιάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr