Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η κυβέρνηση έστειλε επιστολή στους Financial Times λέει ο Στ. Πέτσας

Η κυβέρνηση έστειλε επιστολή στους Financial Times λέει ο Στ. Πέτσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στο δημοσίευμα των Financial Times για τη διάταξη της κυβέρνησης σχετικά με τα οικονομικά αδικήματα στο πλαίσιο της τροποποίησης του ποινικού κώδικα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι οι Financial Times δεν έλαβαν καθόλου υπόψη την μεταβατική διάταξη για τις παρελθούσες υποθέσεις που δίνει χρονικό περιθώριο τριών μηνών στον ανακριτή ή στο δικαστικό συμβούλιο, να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την έρευνα της υπόθεσης έως 18 μήνες.

«Έχουμε στείλει απαντητική επιστολή (στους Financial Times) για τις παρελθούσες υποθέσεις.

»Περιμένουμε σήμερα τη δημοσίευση της επιστολής», τόνισε ο κ. Πέτσας.

Πρόσθεσε επιπλέον ότι η διάταξη εναρμονίζει το ποινικό με το οικονομικό δίκαιο με βάση τη σύμβαση για την προστασία των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι κάποιος κατηγορούμενος για κάποιο ποινικό αδίκημα μπορεί να προφυλακιστεί έως και 18 μήνες χωρίς να του έχει ασκηθεί δίωξη.

Αντίθετα, για οικονομικά αδικήματα, το πάγωμα λογαριασμών ή οποιουδήποτε άλλου περιουσιακού στοιχείου, συνεχιζόταν για απεριόριστο χρονικό διάστημα.

«Όλοι θέλουμε να απονέμεται δικαιοσύνη. Όλοι επίσης θέλουμε σε ένα σοβαρό κράτος δικαίου όπως είναι η Ελλάδα, να μην κρατούνται όμηροι πολίτες οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα», είπε ο κ. Πέτσας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ΕΕ εξετάζει αντίποινα 93 δισ. ευρώ κατά των ΗΠΑ μετά τις απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία

Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα

Τούρκος βουλευτής Ναμίκ Ταν: Ο Ερντογάν υποτάχθηκε στον Τραμπ – Τα κατεχόμενα (Κύπρος) «παράδεισος» μαύρου χρήματος, όπλων, πορνείας και ναρκωτικών

Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος γέφυρα της Δύσης με τη Μέση Ανατολή – Ο Τραμπ «στην περιοχή μας είναι ο ηγέτης»

23χρονη σέξι influencer κατηγορείται ως «βασίλισσα» κυκλώματος ναρκωτικών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...