Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπάς σπάει πούλμαν με λοστό στη Σαντορίνη (βίντεο)

Παπάς σπάει πούλμαν με λοστό στη Σαντορίνη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα απίστευτο αλλά και σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Σαντορίνη, όπου ένας ιερωμένος σπάει με λοστό πούλμαν που ανήκει σε σχολή οδηγών.

Όλα έγιναν μετά τη σύγκρουση μεταξύ αγροτικού και πούλμαν σχολής οδηγών τον περασμένο Αύγουστο στο νησί.

Στο αγροτικό επέβαινε ο ρασοφόρος, ο οποίος μετά το όχι και σοβαρό ατύχημα, κατέβηκε έξαλλος από το όχημά του, κρατώντας στο χέρι έναν σιδερολοστό, κινούμενος απειλητικά προς το πούλμαν.

Ο δάσκαλος της σχολής βιντεοσκοπούσε και καλούσε την Αστυνομία, μην πιστεύοντας στα μάτια του ότι ο ηγούμενος έσπαγε τα τζάμια του πούλμαν με λύσσα.

«Άμα πάρεις δίπλωμα σφύρα μου», είπε στον μαθητευόμενο οδηγό ενώ στη συνέχεια καταφέρθηκε εναντίον του δάσκαλου, με τον οποίον, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προσωπικές διαφορές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σαντορίνη: Πνίγηκε σε πισίνα 5χρονος – Συνελήφθησαν ο πατέρας του και δυο υπεύθυνοι του ξενοδοχείου

Αστυπάλαια: Διεθνή ΜΜΕ την προτείνουν για διακοπές και τη χαμηλή σεζόν

Η Δευτέρα Παρουσία έρχεται, ισχυρίζεται Νοτιοαφρικανός ιερέας

Η Μαίρη Βιτινάρος σε πισίνα στη Μύκονο

Μύκονος: Ισχυρό μήνυμα Οδικής Ασφάλειας με δράση ενημέρωσης και πρόληψης κατά της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr