ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Εκλογές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένο Βασίλειο, Μπόρις Τζόνσον, Νάιτζελ Φάρατζ,


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρεις βουλευτές του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος Brexit του Νάιτζελ Φάρατζ παραιτήθηκαν από το κόμμα για να στηρίξουν εν τέλει το Συντηρητικό Κόμμα και τη συμφωνία του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον με την Ε.Ε. για το Brexit.
H Ανουντσιάτα Ρις-Μογκ, η αδελφή του επικεφαλής των Συντηρητικών στη Βουλή των Κοινοτήτων Τζέικομπ Ρις-Μογκ, ο Λανς Φόρμαν και η Λούσι Χάρις παραιτήθηκαν από το κόμμα Brexit με σκοπό να φέρουν εις πέρας την έξοδο της χώρας από την Ένωση, όπως δήλωσαν.
Οι παραιτήσεις είναι ένα σημαντικό πλήγμα για τον Νάιτζελ Φάρατζ, το κόμμα του οποίου κυμαίνεται στο 3% σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, παρά το γεγονός ότι κέρδισε τις περισσότερες έδρες στις ευρωεκλογές του περασμένου Μαΐου.























































