ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατέληξε στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας από μηνιγγίτιδα ένα βρέφος 5 μηνών από τη Λέσβο, το οποίο διακομίστηκε εσπευσμένα το περασμένο Σάββατο από το νοσοκομείο Μυτιλήνης στην Αθήνα.
Το βρέφος, διακομίστηκε στην Αθήνα, όπου τελικά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το κρατήσουν στη ζωή.
Ο τύπος της μηνιγγίτιδας δεν έχει ταυτοποιηθεί, ωστόσο όπως αναφέρει το δημοσίευμα φαίνεται να είναι τύπος Β, ο οποίος δεν εντάσσεται στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού.
Μάλιστα το πεντάμηνο βρέφος που εξέπνευσε, έχει δίδυμο αδερφάκι, το οποίο μεταφέρθηκε και αυτό στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους.
Οι γονείς, σε κάθε περίπτωση, έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να σωθεί.
Οι παιδίατροι επισημαίνουν ότι οι βασικές απλές οδηγίες πρέπει να τηρούνται από όλους: τακτικό πλύσιμο χεριών, χεράκι μπροστά από το στόμα στον βήχα, ιδιαίτερη προσοχή στους κλειστούς χώρους και να απευθύνονται γονείς και κηδεμόνες αποκλειστικά σε ιατρούς για συμβουλές.
Πηγή: stonisi.gr























































