ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τo σχεδόν δύο ετών μωρό της σκότωσε μια μητέρα στο Wythenshawe της Βρετανίας, έπειτα από νευρικό κλονισμό που υπέστη επειδή ο σύζυγός της την κακοποιούσε και την απατούσε.
Η Μαγκνταλένα Λέσιτσκα, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το 23 μηνών μωρό της και έπειτα επιχείρησε να αυτοκτονήσει αλλά επέζησε.
Η Λέσιτσκα είχε υποστεί βασανιστήρια από τον σύντροφό της, Πίτερ Τσίλβερς, ο οποίος είχε εξωσυζυγική σχέση με μία αεροσυνοδό.
Μεταξύ άλλων, ο Τσίβερς, πιλότος στο επάγγελμα, είχε αναγκάσει να φάει τρίχες που είχε κόψει από τα μαλλιά του.
Μία νύχτα, όταν ο άνδρας της επέστρεψε από πτήση στην Τενερίφη, η Μαγκνταλένε έπεσε τραυματισμένη στην αγκαλιά του.
Αμέσως τη μετέφερε στο νοσοκομείο και η γυναίκα δεν έμοιαζε να θυμάται ότι είχε επιτεθεί στο ίδιο της το παιδί.
Όταν η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι τους, βρήκαν τον μικρό Τζέιμς νεκρό στο δωμάτιό του.
Η Λέσιτσκα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 ετών και ο Τσίλβερς σε φυλάκιση 18 μηνών για ενδοοικογενειακή βία και ψυχολογική κακοποίηση της συζύγου του.























































