ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ελλάδα είναι ξανά παγκόσμια πρωταθλήτρια στο πόλο! Η Εθνική Νέων νίκησε με 6-4 τη Σερβία στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Κουβέιτ και παρέμεινε στο ψηλότερο σκαλί του κόσμου εκεί όπου είχε ανέβει το 2017 στο Βελιγράδι.
Τα παιδιά του Τεό Λοράντου και του Νίκου Καραμάνη, που κοουτσάρισε σε ημιτελικό και τελικό, έκαναν αυτό που έπρεπε και έγραψαν ιστορία και στο Κουβέιτ!
Είναι το 3ο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδος στη διοργάνωση μετά από το 2001 και το 2017 αλλά και το 3ο σερί για αυτή την ομάδα η οποία ήταν πρώτη στον κόσμο το 2017, πρώτη στην Ευρώπη το 2018 και ξανά πρώτη στον κόσμο το 2019.























































