ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τζιχαντιστική Τουρκία ζητά από την Ιντερπόλ «ερυθρά αγγελία» για τη σύλληψη του Νετανιάχου
Πρεσβευτής Ισραήλ στις ΗΠΑ: Η Τουρκία παραβίασε τις «κοινές κατανοήσεις» στη Συρία - Η Τουρκία ΔΕΝ τηρεί συμφωνίες
Τζιλ Μπάιντεν: «“Ο Τζο έχει καρκίνο. Θα πεθάνει, οπότε ας αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή”»
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι ένας αντισημίτης δικτάτορας που σφάζει Κούρδους και κατέχει τη μισή Κύπρο
Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 - Ποιές πόλεις θα «καούν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν για την υπόθεση ληστείας με τη σκηνοθετημένη απαγωγή και τη λεία των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ στην Καβάλα.
Οι συλληφθέντες οι οποίοι την Πέμπτη είχαν προσαχθεί στην Ασφάλεια Καβάλας φέρονται να ομολόγησαν.
Παράλληλα, βρέθηκαν θαμμένα στον περίβολο του συνεργείου (ιδιοκτησίας ενός εκ των κατηγορουμένων) 3,6 εκατ. ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 600.000 ευρώ βρέθηκαν σε καταπακτή στο συνεργείο στην είσοδο των Αμισιανών Καβάλας και σε σπίτι.
Τον περασμένο Ιανουάριο καταγγέλθηκε ότι άτομα με μάσκες του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Παπανδρέου είπαν σε πρώην διευθυντή εταιρείας σεκιούριτι ότι έχουν απαγάγει το παιδί του και θέλουν λύτρα να το απελευθερώσουν.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, συλληφθέντες φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του συνεργείου αυτοκινήτων, ο γιος του, αλλά και ο πρώην διευθυντής της εταιρείας σεκιούριτι από την οποία αρπάχθηκαν τα χρήματα, με τους δύο τελευταίους να είναι και κουμπάροι.
Υπενθυμίζεται ότι αυτός που είχε καταγγείλει τη ληστεία ήταν ο (πρώην) διευθυντής της εταιρείας σεκιούριτι, ενημερώνοντας τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι οι ληστές το έσκασαν με 4.2 εκατ. ευρώ.























































