ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ομπάμα: Το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει καμία θέση στον πλανήτη μας

Ομπάμα: Το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει καμία θέση στον πλανήτη μας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με πολύ σοβαρό και αποφασιστικό ύφος ο Μπάρακ Ομπάμα εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του Ισλαμικού Κράτους λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο που καταγράφει τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου James Foley.

«Πρέπει να ξεριζώσουμε αυτόν τον καρκίνο από τη Μέση Ανατολή. Το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει καμία θέση στον πλανήτη μας τον 21ο αιώνα» τόνισε ο Αμερικανός Πρόεδρος σε μήνυμά του που μεταδόθηκε σε εθνικό δίκτυο.

«Το Ισλαμικό Κράτος έχει επιδοθεί σε φρικτές πράξεις δειλίας, ενάντια τόσο σε μουσουλμάνους, σιίτες και σουνίτες, όσο και σε Χριστιανούς και μειονότητες. Βασανίζει και βιάζει ασταμάτητα, και» υπογράμμισε ο Μπάρακ Ομπάμα κατηγορώντας το Ισλαμικό Κράτος για γενοκτονία των λαών της Μέσης Ανατολής.

«Ειδικά ο λαός της Συρίας αξίζει να ζει χωρίς το φόβο είτε ενός τυράννου, είτε των τρομοκρατών» είπε ο Μπάρακ Ομπάμα δείχνοντας ξεκάθαρα ότι ο στόχος των επόμενων επιθέσεων του αμερικανικού στρατού μπορεί να είναι και μέσα στο έδαφος της Συρίας.

Τέλος αφού συλληπήθηκε την οικογένεια του Αμερικανού δημοσιογράφου είπε ότι οι υπεύθυνοι αυτής της φρικτής δολοφονίας θα πληρώσουν για το έγκλημα που διέπραξαν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ερντογάν παριστάνει τον μεγάλο αφέντη της περιοχής και έδωσε εντολές στον Τραμπ – Τι είπε για Συρία, Λίβανο, Γάζα, Λιβύη – Κάλεσε την Αίγυπτο να ενταχθεί στη Συμφωνία της Μέκκας

Ο Τραμπ μπλόκαρε ισραηλινή επιδρομή στη Συρία – «Ψυχραίνουν» οι σχέσεις με Νετανιάχου, ενισχύεται ο άξονας Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας

Συρία, Τουρκία συζητούν για τις λιμενικές λειτουργίες, την ανάπτυξη ελεύθερων ζωνών

Συρία: Συνελήφθη πρώην αντισυνταγματάρχης του καθεστώτος Άσαντ

Το Ισραήλ ζήτησε από τις ΗΠΑ να βομβαρδίσουν τους Τούρκους στη Συρία – Ο Τραμπ ΜΠΛΟΚΑΡΕ τις αεροπορικές επιδρομές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr