ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες,


















































Διάγγελμα Τραμπ για Ιράν: «Θα τους στείλουμε πίσω στην εποχή του λίθου»
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 20 οι βουλευτές και υπουργοί της ΝΔ που «δείχνει» η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
Υπό αμφισβήτηση ο ρόλος της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μετά τη νέα έκθεση για τις σχέσεις με τη Χαμάς και τη
Ιράν: Οι Ρώσοι εκκενώνουν το πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέρ
Εκτόξευση των αστροναυτών της αποστολής Artemis II της NASA προς τη Σελήνη: Η πρώτη επανδρωμένη αποστολή μετά από δεκαετίες 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπροστά στα μάτια των τριών μικρών παιδιών τους, εκτέλεσαν τους δυο άνδρες μέσα σε ταβέρνα στη Βάρη το απόγευμα της Κυριακής 19/1, οι άγνωστοι δολοφόνοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που ερευνούν το διπλό έγκλημα έχουν βρει περισσότερους από 20 κάλυκες των εννέα χιλιοστών στον τόπο του διπλού εγκλήματος.
Οι κάλυκες έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν.
Τέσσερις άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά μπήκαν μέσα στην ταβέρνα, πλησίασαν στο τραπέζι όπου έτρωγαν δύο οικογένειες και μπροστά στα μάτια των τριών μικρών παιδιών -ηλικίας έξι έως δέκα ετών- πυροβόλησαν και σκότωσαν τους δύο άνδρες.
Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου και ψυχρή εκτέλεση.
Μία γυναίκα νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο της Βούλας με ελαφρύ τραύμα στο μηρό, από εξοστρακισμό σφαίρας.
Τα δύο θύματα κατάγονται από τη Σλοβενία και το Μαυροβούνιο.























































