ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές - Δύο συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα από την αβλεψία μιας 50χρονης γυναίκας στο Γούμερο Ηλείας, η οποία βρήκε μία χειροβομβίδα και αποφάσισε να τη πάρει σπίτι της.
Όπως αναφέρει το ililialive.gr, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, όταν ανακάλυψε σε χωράφι το πολεμικό υλικό. Δεν το σκέφτηκε και πολύ και πήρε την χειροβομβίδα τύπου MILLS, χωρίς περόνη, στο σπίτι της.
Περίπου στις έντεκα το βράδυ, κατάλαβε πως αυτή της η κίνηση ήταν ριψοκίνδυνη και ενημέρωσε την Αστυνομία. Αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι και παρέλαβαν τη χειροβομβίδα, η οποία καταστράφηκε από πυροτεχνουργούς το επόμενο πρωί.
Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο πολεμικό υλικό πιθανότατα βρισκόταν στο χωράφι ως κατάλοιπο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο συγκεκριμένος τύπος αμυντικής χειροβομβίδας κατασκευαζόταν από το 1918 έως το 1980.























































