ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσακωμένοι με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές οι δημόσιοι υπάλληλοι

Τσακωμένοι με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές οι δημόσιοι υπάλληλοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κάθε άλλο παρά καλή σχέση με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές φέρονται να έχουν οι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι, όπως προκύπτει από τα επικαιροποιημένα στοιχεία του μητρώου μισθοδοτούμενων σε δημόσιους φορείς.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα, το 64% του προσωπικού δεν χρησιμοποιεί το e-mail, επιμένοντας στον παραδοσιακό τρόπο διακίνησης χειρόγραφων εγγράφων. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, οι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν έφεση και στην γλωσσομάθεια, αφού μόλις ένας στους τέσσερις έχει γνώση αγγλικών. Γαλλικά δηλώνει ότι μιλάει το 5,3%, ενώ γερμανικά το 3,3%.

Σχολιάζοντας τα στοιχεία, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχτηκε σε δηλώσεις του στο Mega πως το προφίλ των υπαλλήλων δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής και πρόσθεσε πως επόμενος στόχος είναι να γίνει το ελληνικό Δημόσιο πιο αποτελεσματικό.

Κατά τα άλλα, οι υπάλληλοι στο ελληνικό δημόσιο φτάνουν τους 583.338, εκ των οποίων μόνιμοι είναι οι 527.702 και αορίστου χρόνου οι 48.834.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο βολικός «μπαμπούλας»

Ο Σαμαράς «ξεσκίζει» τα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη: «Διεθνές ξέπλυμα της Τουρκίας, με “Φιλίες” και κατευνασμούς»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να παντρέψει το γιο του με την Σάκκαρη

Ο πανέξυπνος… διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο – Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ

Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη – Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr