ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του Μαυροβουνίου συναντάται την Τετάρτη, ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος αμέσως μετά θα μεταβεί στην Κροατία για να δει τον υπουργό Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της χώρας.
Κατά την επίσκεψή του στο Μαυροβούνιο, ο Υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της χώρας, κ. Ντουκάνοβιτς και τον Πρωθυπουργό, κ. Μάρκοβιτς.
Εν συνεχεία, θα συναντηθεί με τον ομόλογό του, κ. Νταρμάνοβιτς, καθώς και με τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Μπράγιοβιτς.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κροατία, χώρα που ασκεί την προεδρία της ΕΕ κατά το τρέχον εξάμηνο, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Κροατίας, Ραντμάν.
Οι συζητήσεις θα εστιασθούν στη διμερή συνεργασία καθώς και σε ζητήματα ευρωπαϊκού και περιφερειακού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων και την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο.
























































