ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Αθήνας

Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Αθήνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,

Ο Αραούχο συνέχισε την παράδοση του στα ντέρμπι και η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, με το 1-0 επί του Παναθηναϊκού.

Η τελευταία φορά που οι οπαδοί της Ένωσης είχαν πανηγυρίσει νίκη σε ντέρμπι, ήταν τον Απρίλιο του 2018.

Αντίπαλος ο Παναθηναϊκός και πρωταγωνιστής ο Αραούχο, ο οποίος είχε σκοράρει δύο φορές.

Τώρα το έκανε μία αλλά κι αυτή ήταν αρκετή για να πάρουν το τρίποντο οι κιτρινόμαυροι και να κάνουν δικό τους ένα ντέρμπι έπειτα από 13 αποτυχημένες προσπάθειες.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστούν ο Μάσιμο Καρέρα και οι οπαδοί της ΑΕΚ, αφού στο 8′ η συνεργασία των Λιβάια-Κρίστιτσιτς οδήγησε στο 1-0 από το σουτ του Αραούχο, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον επτά βαθμούς μπροστά από τους «πράσινους» και έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την 3η θέση.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Κρίστισιτς, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Βέρντε (68′ Αλμπάνης), Λιβάια (85′ Οικονόμου), Αραούχο (77′ Κλωναρίδης).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Ανουάρ, Χατζηγιοβάνης (65′ Νάγκι), Μπουζούκης (59′ Ζαχίντ), Μπεκ, Καμπετσής (59′ Μακέντα).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Euroleague: Δεύτερη ήττα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ από τη Βαλένθια 89-86 και τώρα … τρέχει

Οι πρωταθλήτριες βόλεϊ του Παναθηναϊκού A.O. με την κούπα στο Allwyn Game Time

Euroleague: Η Βαλένθια νίκησ 91-87 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και έστειλε τη σειρά σε 4ο ματς

Euroleague: Νίκη θρίλερ για Παναθηναϊκό σε Βαλένθια (105-107 παράταση) και φουλ για Final4

Iνφαντίνο: Φυσικά το Ιράν θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ – Τραμπ: Ας παίξουν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr