ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ιταλική Γερουσία ψήφισε υπέρ της παραπομπής σε δίκη του Ματέο Σαλβίνι, αλλά ο αριθμός των γερουσιαστών που εκφράσθηκαν υπέρ και όσων καταψήφισαν την παραπομπή θα ανακοινωθεί στις 19.00 μ.μ. ώρα Ιταλίας.
Αυτό οφείλεται σε μια διαδικαστική ιδιαιτερότητα, η οποία επιτρέπει στα λιγοστά μέλη της Γερουσίας που δεν ψήφισαν, να το πράξουν μέσα στις επόμενες τρεις ώρες.
Οι Ιταλοί δικαστικοί έχουν ζητήσει την παραπομπή του γραμματέα της Λέγκα σε δίκη για στέρηση της ατομικής ελευθερίας των 131 μεταναστών και προσφύγων που επέβαιναν στο πλοίο του ιταλικού πολεμικού ναυτικού Γκρεγκορέτι το περασμένο καλοκαίρι.























































