ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΠΟΜΙΔΑ: Να σταματήσει το «αλαλούμ με τις πολλαπλές εγκαταστάσεις οπτικών ινών» στις πολυκατοικίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και πλέον θα τερματίσει στην πρώτη θέση της κανονική διάρκειας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην τελευταία αγωνιστική έχοντας διαφορά από τον ΠΑΟΚ 5 βαθμούς.
Τώρα οι Θεσσαλονικείς έχουν να καλύψουν μια σημαντική διαφορά στα πλέι-οφ που ξεκινούν σε λίγες εβδομάδες.
Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 49ο λεπτό όταν ο Ραντζέλοβιτς γύρισε την μπάλα και αυτή βρήκε στον Γιαννούλη καταλήγοντας στα δίχτυα.
Ο ΠΑΟΚ απάντησε άμεσα και τρία λεπτά αργότερα ο Βαρέλα έκανε το 1-1 αλλά ορθώς ο Γερμανός ρέφερι Τομπίας Στίλερ ακύρωσε το γκολ ως οφσάιτ αφού συμβουλεύτηκε το VAR.
Στη συνέχεια του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Ολυμπιακός πήρε το ματς κάνοντας ένα ακόμα βήμα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια, Μίσιτς, Λημνιός (82΄Λάμπρου), Μαουρίσιο (75΄Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Πέλκας (64΄Άκπομ), Σφιντέρφσκι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (90+2΄Γκασπάρ), Ελ Αραμπί (69΄Χασάν), Ραντζέλοβιτς (83΄Μασούρας).























































