ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Κεντρική Μακεδονία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μαθητές, Μακεδονία, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δρομολογήθηκε -έπειτα από τη σχετική οδηγία που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας λόγω εξάπλωσης του κοροναϊού στην Ιταλία– η επιστροφή από τη γειτονική χώρα των μαθητών τεσσάρων σχολικών μονάδων της Κεντρικής Μακεδονίας.
«Είμαστε σε διαδικασία επιστροφής των μαθητών, θα γίνουν όλα στην ώρα τους και όπως πρέπει» δήλωσε ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης, στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Μιλώ συνεχώς με τους διευθυντές των σχολείων και τους υπευθύνους των αποστολών.
»Τα παιδιά είναι όλα πολύ καλά στην υγεία τους και με εξαιρετικά ακμαίο ηθικό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
»Εφαρμόζουμε σε συνεργασία με τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και τις οδηγίες που μας δίνονται.
»Θα επιστρέψουν τα παιδιά άμεσα, εντός των επόμενων ημερών θα είναι στα σπίτια τους υγιέστατα και χωρίς κανένα πρόβλημα.
»Θεωρώ ότι θα πάνε όλα καλά» ανέφερε προσθέτοντας πως βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με όλους τους φορείς, με τους γονείς και τα παιδιά.
Ο ίδιος διευκρίνισε πως συνολικά στην Κεντρική Μακεδονία η διαδικασία της άμεσης επιστροφής από τις εκπαιδευτικές εκδρομές στην Ιταλία αφορά λιγότερους από 200 μαθητές.
Ερωτηθείς εάν υπάρχει πρόβλεψη σχετικά με την επιστροφή χρημάτων για τις εκπαιδευτικές εκδρομές που είχαν προγραμματιστεί και αναστέλλονται, απάντησε ότι η Διεύθυνση Εκπαίδευσης είναι σε επικοινωνία με το υπουργείο Παιδείας από όπου θα δοθούν και οι σχετικές οδηγίες.























































